Nieuws

CROWDFUNDING: FANZONE VOOR SUPPORTERS ÉN DOOR SUPPORTERS!

De teller op onze crowdfundingpagina, www.tifosy.com/vvv, staat momenteel op € 9.066! Mede door onze selectie, staf, Fanclub D’n Twellefde Man én de meer dan 130 (!) bijdragers is er al meer dan 30% verzameld!
 
VVV-Venlo slaat de handen ineen met supporters om via crowdfunding een Fanzone te creëren voor Seacon Stadion - De Koel -. De laatste drie thuiswedstrijden van het seizoen hebben onze supporters al kunnen genieten van een tijdelijke Fanzone en deze is, gelet op de reacties, goed bevallen! Maar liefst drie keer genoten honderden supporters voor en na de wedstrijd van muziek, drinks & food en de ambiance, want sfeer #ISVVV!
 
De Fanzone
Daarom willen wij voor volgend seizoen een fantastische Fanzone bouwen waar supporters voor én na de wedstrijden samen komen om alvast in de sfeer te komen. Hoe gaaf is het dan dat supporters met elkaar de handen ineen slaan en samen gaan werken aan een mooie Fanzone door middel van Crowdfunding? De Fanzone komt er VOOR supporters én DOOR supporters! 
 
*Een Fanzone met een open karakter, maar wel overdekt, zodat er ook bij mindere weersomstandigheden een gezellige ontmoetingsplek is voor onze fans voor het stadion.
*Deze Fanzone is waarschijnlijk een vervanger van ons huidige SupportersHome en wordt een plek waar alle supporters samenkomen.
*De Fanzone moet een centrale ligging hebben om geen enkele tribune uit te sluiten.
*De Fanzone is voor alle supporters, jong en oud, en bedoeld om alvast in de sfeer te komen voor de wedstrijd! Zo gaat iedereen met een feeststemming De Koel in.
 
Mogelijkheden
De intentie is het om de Fanzone van meer functies te voorzien, zoals mogelijk een E-corner en mogelijk ook de Fanshop met merchandise.
De totale kosten van de te bouwen Fanzone zijn minimaal € 30.000,- Deze kosten bestaan uit:
*Realisatie hardware van Fanzone (concrete vorm moet nog bepaald worden)
*Inrichting afhankelijk van uiteindelijke kosten en inkomsten.
Om dit project te bewerkstelligen willen we minimaal € 30.000,- ophalen met deze Crowdfunding campagne. Als dit bedrag opgehaald wordt, komt de Fanzone er!
 
Bij een bedrag van € 30.000,- stoppen we niet, want hoe hoger het bedrag, hoe meer extra functies de Fanzone kan bieden, zoals de bovengenoemde E-corner.
 
Crowdfunding
Het idee achter crowdfunding is dat een grote groep mensen (de crowd) een relatief klein bedrag bijdragen aan het project en dat al deze kleine bedragen bij elkaar het project volledig financieren. 
Een voorbeeld: Stel dat De Koel met 6000 supporters goed gevuld is en deze supporters allemaal € 5,- geven, dan halen wij met elkaar al de beoogde € 30.000,- euro op.
 
Hoe kan ik betrokken raken?
*Iedere bijdrage is gekoppeld aan fantastische beloningen. Kies een of meer unieke VVV-Venlo beloningen en het geld komt direct ten goede van de campagne.
*Vertel daarnaast je familie, vrienden en mede-supporters over de campagne en moedig ze aan om ook bij te dragen!
*Deel de campagne op Facebook of andere social media. Iedere keer dat jij de campagne pagina deelt, kan dit meer dan € 20,- waard zijn voor de campagne!
 
Uniek jubileumshirt
Volgend jaar, op 7 februari, bestaat VVV-Venlo 115 jaar. Er wordt, speciaal voor dit jubileum, een uniek shirt gemaakt met de namen van onze supporters erin verwerkt. Spelen Danny Post. Clint Leemans, Vito van Crooij en Jerold Promes volgend jaar in een tenue met jouw naam erop? Door middel van een bijdrage (minimaal € 50,-) aan onze crowdfunding campagne komt jouw voor- en achternaam op het shirt te staan. Wil jij ook in het bezit komen van dit unieke shirt? Dit shirt zal niet te koop zijn en is alleen te verkrijgen door jouw bijdrage (minimaal € 200,-) aan de toekomstige Fanzone! 
 
Beloningen
Naast het unieke jubileumshirt zijn er nog veel meer beloningen te vinden op www.tifosy.com/vvv! Laat jij jouw kind een penalty nemen in de rust? Wil jij kans maken op een SCC 17|18? Neem jij plaats in de teamfoto 17|18 of wil jij voorzitter zijn voor één dag? Doneer dan snel jouw bijdrage viawww.tifosy.com/vvv!
 
Heb jij jouw certificaat al ontvangen? Iedereen krijgt voor zijn bijdrage een certificaat als bewijs dat hij of zij mee heeft geholpen aan de FanZone! Maak een foto met jouw certificaat en deel deze met ons via 'jouw voornaam' #ISVVV!
 
Laat zien hoe sterk onze achterban is: Samen maken we niet alleen VVV-Venlo groot, maar bereiken we nog veel meer dan dat! Clubliefde #ISVVV én sfeer #ISVVV, jij toch ook?!
 
Draag bij aan dit prachtige project en help ons de FanZone te realiseren. Via www.tifosy.com/vvv kun jij jouw bijdrage leveren!
Website partners Agro Lingua - Lef - Systemec