Nieuws

WIJ VERWELKOMEN PLATO GROUP UIT HELMOND ALS NIEUWE PARTNER BINNEN HET VVV-VENLO NETWERK.

Plato Group is de moeder van de bedrijven Clipper, IGO-POST & Compacon en importeur/distributeur van bedrukte promotionele artikelen en premiums.
Vanuit haar hoofdkantoor in Helmond, waar het centrale magazijn en de diverse drukfaciliteiten zijn gehuisvest, en de verkoopkantoren in Belgiƫ, Duitsland, Oostenrijk, Engeland, Frankrijk en Denemarken bedient Plato Group diverse klantsegmenten binnen heel Europa.
Binnen de Plato Group werken in het hoogseizoen ca. 380 mensen, waarvan 90 in het buitenland. 

Door de regionale ligging (vanuit Helmond ben je binnen 40 minuten in Venlo) heeft VVV altijd al onze aandacht gehad. Binnen de Plato Group zijn we continu op zoek naar nieuwe netwerkkansen en naar interessante events om onze partners voor uit te nodigen.
Nu VVV de welverdiende promotie naar de Eredivisie heeft afgedwongen is dit voor ons een zéér interessant moment om tot samenwerking te komen. Wij hebben partners door geheel Nederland welke staan te trappelen om de interessante wedstrijden gedurende het volgende voetbalseizoen samen met onze accountmanagers te bezoeken. Uiteraard kijken wij ernaar uit de overige business club leden en de medewerkers van VVV nader te leren kennen. Wij nemen in ieder geval een breed netwerk van partners mee naar Venlo komend seizoen, en wij zijn ervan overtuigd dat dit tot interessante ontmoetingen zal gaan leiden. 

Voor meer informatie over de verschillende bedrijven die onder de Plato Group vallen verwijzen wij jullie graag naar hun websites:
www.clippergifts.nl / www.igopost.nl / www.compacon.nl 

Wij danken Plato Group en in het bijzonder Wilco Vaessen en Giel van Stiphout voor het VVVertrouwen! 

PlatoGroup #wordtVVV

Website partners Agro Lingua - Lef - Systemec