Nieuws

RKVV HAELEN - VVV-VENLO 0-7

Op woensdagavond 10 mei stond er voor Maurice Steijn en zijn technische staf een oefenwedstrijd op het programma. Ter gelegenheid van het 90-jarige bestaan van RKVV Haelen, werd er tegen de Derdeklasser gespeeld op Sportpark Houtrust in Haelen.

De eerste kansjes waren voor de thuisploeg dat gretig aan het duel begon en de Venlonaren even onder druk wist te zetten, maar daarna had VVV-Venlo alle controle over het duel. In de 16e minuut was het Ralf Seuntjens die op de paal schoot, maar dat deed hij in buitenspel positie, waardoor het feest sowieso niet was doorgegaan. In de 18e minuut was het wel raak. Rintaro Tashima kwam in een goede positie en schoof de bal in de verre hoek: 0-1.

In de 27e minuut werd het 0-2 door Jerold Promes, die mocht opkomen en met een hard en geplaats schot, verdween de bal in de verre hoek. Diezelfde Promes wist Clint Leemans te vinden in de 45e minuut met een dieptepass. Leemans controleerde bal uitstekend en wist deze kans te verzilveren met links: 0-3. Dit was ook tevens de ruststand.

In de tweede helft werd er gestart met een verse kracht aan de Venlose kant. Lugman Bezzat kwam in het veld voor Leandro Resida. Met Bezzat in de gelederen, zagen de aanwezige supporters dat Tashima er in de 60e minuut 0-4 van maakte, door zijn directe tegenstander uit te spelen en in de korte hoek te schieten. Twee minuten later in de 62e minuut maakte Ralf Seuntjens er 0-5 door de keeper eerst te verrassen met een schijnschot om vervolgens raak te schieten.

Direct hierna werd Seuntjens gewisseld voor Juul Respen. In de 67e minuut was het Danny Post die met een schot van afstand de keeper van Haelen wist te verschalken: 0-6. Er vond een dubbele wissel plaats in de 77e minuut. Promes en Vito van Crooij verlieten het speelveld, Gielen en Bogaerts waren hun vervangers. VVV-Venlo was nog niet klaar met de Derdeklasser, want in de 80e minuut was er een goede actie van Bezzat en die was niet zelfzuchtig en gunde Tashima zijn hattrick: 0-7.

VVV-Venlo heeft de oefenwedstrijd tegen RKVV Haelen winnend weten af te sluiten met een 0-7 overwinning. Volgende week zal de selectie nog eenmaal aantreden voor een oefenwedstrijd voordat zij vakantie zullen hebben. Dan spelen we op Sportpark Bakenbos tegen SC Irene.

RKVV Haelen – VVV-Venlo 0-7 (0-3)
Scoreverloop: 18. Tashima (0-1), 27. Promes (0-2). 45. Leemans (0-3), 60. Tashima (0-4), 62. Seuntjens (0-5), 67. Post (0-6), 80. Tashima (0-7)

Gele kaarten: -

Rode kaarten: -

Toeschouwers: -

Opstelling VVV-Venlo
De Fockert; Rutten, Promes (77. Gielen), Korkmaz, Dekker; Leemans, Post, Van Crooij (77. Bogaerts); Tashima, Seuntjens (63. Respen) en Resida (46. Bezzat)


Website partners Agro Lingua - Lef - Systemec