Nieuws

VVV-VENLO - WEST HAM UNITED 11(6-1)

Op zaterdag 30 juli was er de laatste oefenwedstrijd in aanloop naar de eerste competitiewedstrijd. Traditiegetrouw was dit de strijd om de Herman Teeuwen Bokaal met dit jaar als tegenstander West Ham United 11. Onze geelzwarten gingen op jacht naar hun vijftigste treffer van deze oefencampagne. Die stond na minder dan 10 minuten op het bord: Post ontsnapt aan buitenspel en geeft een niet te missen voorzet op de inglijdende Hunte. 1-0! Daarna hadden de geelzwarten met Röseler en Opoku twee open (kop)kansen om de score te verhogen, maar het vizier was niet optimaal gericht.

Net na het half uur is het keeper Trott die weergaloos redt op een inzet van Seuntjens.  En daarmee werden met een 1-0 stand de kleedkamers opgezocht. Direct na rust, met Dekker en Receveur voor Janssen en Opoku, krijgen de geelzwarten een tegendoelpunt te slikken als Martinez een vrije trap binnen schiet en de stand gelijk trekt.  Maar enkele minuten later staat VVV-Venlo weer op voorsprong als Van Crooij een voorzet van de ingevallen Dekker binnenwerkt.  Daarna gaat het vlot met de Venlose goals: in minder dan 10 minuten trekken Receveur en Van Crooij (tweemaal) de stand naar 5-1.  Ook Seuntjens deed nog een duit in het zakje en scoorde zijn eerste en onze zesde van de dag: 6-1.

En zo was deze Herman Teeuwen Bokaal een prooi voor VVV-Venlo, een mooie afsluiter van een prima voorbereiding.
De mannen van Maurice Steijn en zijn technische staf kunnen zich op gaan maken voor vrijdagavond 5 augustus. Dan staat namelijk de eerste competitiewedstrijd op de rol.  In het eigen Seacon Stadion - De Koel - is dan degradant Cambuur uit Leeuwarden te gast voor de kick off van seizoen 16|17.

Scoreverloop:
9. Hunte (1-0); 46. Martinez (1-1); 54. Van Crooij (2-1); 58. Receveur (3-1); 59. Van Crooij (4-1): 65. Van Crooij (5-1); 78. Seuntjens (6-1);

Opstelling VVV-Venlo: 
De Fockert (70. D. van Crooij); Janssen (46. Dekker), Promes, Röseler en Rutten; Post, Opoku (46. Receveur) en Leemans (82. Bezzat), Van Crooij (65. Resida), Seuntjens (82. Dzurlic) en Hunte (82. Gielen)

Website partners Agro Lingua - Lef - Systemec