Nieuws

AL SHABAB - VVV-VENLO 0-0

Met nog twee oefenwedstrijden voor de boeg stuurde Maurice Steijn in de oefenwedstrijd tegen Al Shabab zijn vermoedelijk sterkste elf het veld in.  De tegenstander uit Saoedi-Arabië, onder leiding van Sami Al-Jaber, zakte de eerste helft ver terug en liet de bal aan de geelzwarten. Ondanks een handvol kansen voor onze Venlonaren was de beginstand ook de ruststand.

Ook de tweede helft was het eenrichtingsverkeer naar het doel van Al-Shabab, maar ook nu stond het vizier niet scherp genoeg, of strandden de aanvallen vroegtijdig.  En zo eindigde deze oefenwedstrijd in een doelpuntloos gelijkspel, waardoor onze geelzwarten nog steeds ongeslagen zijn in deze voorbereiding.

Op zaterdag 30 juli staat de laatste wedstrijd van deze voorbereiding op de rol: in ons eigen Seacon Stadion - De Koel - is dan West Ham United 11 de tegenstander in de jaarlijkse strijd om de Herman Teeuwen Bokaal.  Deze wedstrijd begint om 15:00 uur en is gratis toegankelijk voor onze SCC-houders. Kaarten voor alle tribunes zijn aan de dagkassa te koop voor 7,50 eu.

Opstelling VVV-Venlo: De Fockert; Janssen, Röseler, Promes en Rutten; Post, Opoku en Leemans; Van Crooij, Seuntjens en Hunte

Website partners Agro Lingua - Lef - Systemec