Koelkids

KINDERFEESTJES

Seizoen 2016-2017
Ben jij helemaal fan van VVV-Venlo en wil je graag je verjaardag vieren op een unieke locatie? Vier dan je kinderfeestje in het stadion. Het programma ziet er ongeveer als volgt uit: Om 14.00 uur worden jullie bij de ingang van het stadion welkom geheten. Na een glaasje fris en cake kunnen de cadeautjes van vriendjes en vriendinnetjes uitgepakt worden en ontvangt de jarige ook een cadeautje van VVV-Venlo.

Daarna gaan we buiten voetballen en als jullie spelers of trainers tegenkomen kun je misschien wel met hem op de foto of een handtekening vragen. Rond half vier wordt er gestart met een rondleiding door het stadion. Je moet hier goed luisteren wat de meiden vertellen, want na de rondleiding ontvang je hierover een aantal vragen.  Aan het einde van het feestje ontvangen alle kinderen nog een VVV-Venlo-gadget en is het kinderfeestje afgelopen. 

 Vanaf april 2017 hebben we weer voldoende plekken op de woensdagmiddag vrij,  mail voor meer informatie naar Jouke Derix.(jderix@vvv-venlo.nl)

Een kinderfeestje bij VVV-Venlo kost EUR 8,00 per persoon inclusief BTW, inclusief cadeautje voor de jarige, een rondleiding door het stadion, wedstrijdje voetballen op het veld of bezoek training , een plakje cake, onbeperkt drinken en een zakje chips


Tussenstand kinderfeestjes 2016-2017


Tot en met 8 jaar                                                                  

Tren van Melick 17 punten
Dani Kleukers 15 punten
Tom  Huijs 14 punten
Stijn Janssen 14 punten
Mannie Brands 14 punten
Timo vd Bongard 14 punten
Luuk Stribos 14 punten
Siem Vanlier  13 punten
Lucas van Rijswick 13 punten
Ralf van Dam 13 punten
Ruben Willems & Tijn Smits 13 punten
Calvin Hesen 12 punten
Teun Schaap 12 punten
Jens Hagens 11 punten

<><><><><><><><><><><>
Vanaf 9 jaar

Pim Verheijden 16 punten
Jay de Graef 14 punten
Sjeng Grutters 14 punten
Tygo Pansier  13 punten
Sep & Mika 12 punten
Lars Vullings 11 punten


 

 

 

Website partners Agro Lingua - Lef - Systemec