Club

ACCREDITATIE & TOEGANGSBELEID

Onze club hecht grote waarde aan een goede verstandhouding met de media. Ons doel is duidelijke afspraken te maken waardoor alle partijen prettig met elkaar kunnen samenwerken. 

Marijn Bouten is aanspreekpunt voor alle media en zal uw verzoeken graag in behandeling nemen. 

Journalisten en fotografen dienen te beschikken over een officiële accreditatie van VVV-Venlo. Deze kan alleen worden verstrekt aan journalisten en fotografen die in het bezit zijn van een geldige NSP of AIPS-kaart. Om een accreditatie aan te vragen, vult u de gevraagde gegevens in onderaan deze pagina.

Accreditatie dient uiterlijk twee dagen voor de wedstrijd te worden aangevraagd middels onderstaand accreditatieformulier. 

Toegang persruimte

De Persruimte is in de kantoorunit op Parkeerplaats P1, te bereiken via de achterzijde van de unit, deur met opdruk 'Fotografen/Accreditaties'. 

Journalisten hebben vanaf anderhalf uur voor aanvang tot anderhalf uur na de wedstrijd toegang tot de Persruimte

Parkeren

De perskaart geldt niet als parkeerkaart. Wanneer er een accreditatie gegeven wordt, komt de aanvrager op de parkeerlijst voor P2 te staan.

Radio & TV 

Wedstrijdbeelden mogen alleen maar door FOX Sports gemaakt worden. Rechtenhouders mogen rondom de wedstrijden sfeerbeelden maken in overleg met VVV-Venlo.

Niet-rechtenhouders kunnen na afloop van de wedstrijd interviews afnemen in de mixed zone op de Eretribune. Zij dienen er echter rekening mee te houden dat rightholders altijd voorrang hebben. TV-interviews dienen altijd plaats te vinden voor het sponsorbord.

Toegang speelveld

Uitsluitend fotografen met een hesje en medewerkers van de rechtenhouders met een hesje hebben toegang tot het speelveld. Fotografen kunnen via de trap naar de spelerstunnel het veld bereiken en vervolgens plaats nemen aan de korte zijde van het veld achter de boarding óf aan de lange zijde tussen de cornervlag en de 16-meterlijn, bij de spelerstunnel. 

Fotografen dienen hier tegen de boarding plaats te nemen, zodat TV-cameramensen niet worden gehinderd bij hun werkzaamheden. Er is ook de mogelijkheid om te fotografen aan de overzijde bij vak Z7, tot de 16-meterlijn. Fotografen dienen daar achter de boarding plaats te nemen.

Geen toegang

De kleedkamers, kleedkamergang, BusinessLounges, Jeu Sprengers Bestuurskamer, Stan Valckx SpelersHome en de kantoren van VVV-Venlo behoren niet tot het werkterrein van de media. 

Internet

In de Persruimte en op de perstribune is draadloos internet ter beschikking. Het aantal ISDN-lijnen is beperkt.

Naam *
Mobiel *
E-mail adres *
Faxnummer
Naam van het medium *
Soort Medium *
Functie *
NPS of AIPS-nummer *
Welke wedstrijd
Website partners Agro Lingua - Lef - Systemec